Ευρώπη

Νέντοβιτς: «Δε με εκπλήσσει ο αποκλεισμός από το Μουντομπάσκετ»

Απογοητευμένος, αλλά αποφασισμένος να βγει πιο δυνατός έδειξε ο Νεμάνια Νέντοβιτς μετά την είδηση ότι «κόπηκε» από τη 18αδα της Σερβίας, ενόψει Μουντομπάσκετ.

Έκπληξη έχει προκαλέσει στην κοινή μπασκετική γνώμη ο αποκλεισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς από την 18αδα της Σερβίας, πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο πόιντ-γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, με θητεία στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και την Ουνικάχα Μάλαγα, δεν προτιμήθηκε από τον ομοσπονδιακό, Σάσα Τζόρτρζεβιτς, κι αφού βρέθηκε στα 34 πρώτα ονόματα έχασε τη θέση στο δεύτερο στάδιο της διαλογής πριν κλείσει η τελική 12άδα των "πλάβι" για το Παγκόσμιο, στο οποίο αποτελούν φαβορί για διάκριση.

Ο Νέντοβιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στην είδηση του αποκλεισμού του. Ωστόσο, δήλωσε ότι βρήκε νέο κίνητρο και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά από αυτό το «πλήγμα».

«Είμαι απογοητευμένος αλλά δεν εκπλήσσομαι. Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές την αδικία, αλλά πάντα έχω επανέλθει ισχυρότερος και εξυπνότερος. Αυτό θα συμβεί κι αυτή τη φορά. Λυπάμαι ιδιαίτερα επειδή έμαθα για τη λίστα στο Twitter, αλλά αυτό είναι. Θα είμαι ο Νο1 οπαδός της ομάδας μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα όπως και σε όλους τους προηγούμενους αγώνες. Το κίνητρο μου να συνεχίσω να δουλεύω και να γίνω καλύτερος δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλό. Πάμε Σερβία», τόνισε ο Νέντοβιτς μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x