Ευρώπη

Ναβάρο: «Πολλά τα επτά χρόνια χωρίς F4 για την Μπαρτσελόνα»

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θέλει… άμεσα επιστροφή της Μπαρτσελόνα στην κορυφογραμμή της Ευρωλίγκας.

Άμεσα αποτελέσματα σε επίπεδο Ευρωλίγκας θέλει ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο νέος τζένεραλ μάνατζερ του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και έθεσε τον στόχο.

«Επτά χρόνια χωρίς Final Four είναι πολλά. Ένας σύλλογος σαν την Μπαρτσελόνα πρέπει πάντα να κερδίζει τίτλους. Η Ευρωλίγκα είναι στόχος-κλειδί για μας. Δεν αρχίσαμε καλά στα playoffs απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως στο πρώτο ματς είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά στην Αγία Πετρούπολη η ομάδα έκανε ένα βήμα μπροστά και ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σειρά στο τέταρτο παιχνίδι. Κι αν δεν τα καταφέρουμε, έχουμε και το πέμπτο ματς στην έδρα μας», τόνισε ο «Λα Μπόμπα».

Όσο για την αγωνιστική κατάσταση του Πάου Γκασόλ είπε: «Είναι ένας θρύλος του αθλήματος και ο Σάρας (σ.σ. Γιασικεβίτσιους) είναι πολύ σημαντικός στο να τον εντάξει στο πρότζεκτ μας. Είναι δύσκολο για εκείνον να αποδώσει στο μέγιστο μετά από διετή απραξία. Όμως η παρουσία του είναι σημαντική, όχι τόσο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Ο Πάου αισθάνεται όλο και καλύτερα και είμαι βέβαιος πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x