Γενικά

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ταπεινώθηκε από την Πάκσι η Φερεντσβάρος - Άνετη νίκη για τη Ρίγα

Μια ταπεινωτική ήττα με σκορ 3-1 στην έδρα της Πάκσι γνώρισε η Φερεντσβάρος για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, σε αντίθεση με την έτερη αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ρίγα που νίκησε άνετα 3-0 την Ντόγκαβπιλς.

Έπεσε σε παγίδα και... ταπεινώθηκε η Φερεντσβάρος. Η μια εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa League πήγε στην έδρα της Πάκσι για να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες της και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 3-1. Τα δύσκολα για την ομάδα της Βουδαπέστης ήρθαν μόλις στο 2' όταν ο Όσβατ άνοιξε το σκορ, για την Πάκσι, η οποία έβαλε γερά θεμέλια νίκης στο 35' με τον σκόρερ να γίνεται δημιουργός και να «σερβίρει» το 2-0 στον Μπόντε. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Φερεντσβάρος βρήκε έγκαιρα γκολ με τον Καντί Μπόρζες να κάνει το 2-1 στο 62', ωστόσο επτά λεπτά αργότερα ο Τοθ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 που φέρνει την Πάκσι στο -2 από την κορυφή.

Αντίθετα με τη Φερεντσβάρος, η Ρίγα πανηγύρισε για 26η φορά τη νίκη της στο πρωτάθλημα Λετονίας επικρατώντας άνετα 3-0 της Ντόγκαβπιλς . Μάλιστα οι «μπλε» χρειάστηκαν μόλις δυο λεπτά για να βρουν δίχτυα στην τελική ευθεία του πρώτου μέρους με τον Ικάουνιεκς στο 41' και στο 42' να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ για τη Ρίγα πέτυχε στο 90'+2' ο Ναγκασάβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x