Ευρώπη

Επιθετικό κρεσέντο με πρωταγωνιστή Έντουαρντς για Μπάγερν πριν το ραντεβού με τον Παναθηναϊκό

Με «όπλο» την πολυφωνία και την εξαιρετική της επίθεση, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε άνετα με 95-81 της Γκέτινγκεν, λίγες ημέρες πριν έρθει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊικό.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μετά την εντυπωσιακή της νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (06/10) η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρασε από την έδρα της Γκέτινγκεν με σκορ 95-81 για την 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ δυσκολεύτηκε μονάχα στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση στο φινάλε κατάφεραν να κλείσουν το εικοσάλεπτο στο +2 (45-43). Η συνέχεια ωστόσο άνηκε στους Βαυαρούς, οι οποίοι με «όπλο» την εξαιρετική τους επίθεση κατάφεραν να φτάσουν με άνεση στο 3ο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής BBL.



Κάπως έτσι, η Μπάγερν θα ταξιδέψει με καλή ψυχολογία στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ (10/10, 21:15), για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός Κάρσεν Έντουαρντς με 21πόντους 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, την ώρα όπου ακόμα πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, μεταξύ των οποίων και ο Φόιγκτμαν ο οποίος και άγγιξε το triple-double (12π., 10ρ., 8ασ.)!


Τα δεκάλεπτα: 21-24, 45-43, 60-72, 81-95.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x