Ευρώπη

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μιλουτίνοφ, αλλά θα μείνει καιρό εκτός

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ απέφυγε την πολύ σοβαρή ζημιά στο γόνατο, αλλά και πάλι θα λείψει για σημαντικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ.

Τυχερός στην ατυχία του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι φόβοι για πολύ σοβαρή ζημιά στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην πρεμιέρα της ΤΣΣΚΑ στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Αρμάνι στο Μιλάνο, δεν επιβεβαιθώθηκαν.

Ο Σέρβος σέντερ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά μερική κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ, δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά θα ακολουθήσει ειδική συντηρητική αγωγή και πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιλουτίνοφ είχε να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τον Ιανουάριο, όταν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον ώμο χάνοντας το υπόλοιπο της περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x