Πόλο

Champions League: Κλείδωσε πρόκριση και πρωτιά η Βουλιαγμένη - «Αγκαλιά» με την πρόκριση και ο Άλιμος

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 15-12 της Ντονκ και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μια... ανάσα από την τελική φάση της διοργάνωσης και ο Άλιμος!

Την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο Γυναικών εξασφάλισε και μαθηματικά η Βουλιαγμένη, μετά και τη νίκη της επί της Ντονκ με 15-12.

Η ομάδα της Κικής Λιόση έκανε το «3 στα 3» στον πέμπτο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Βερολίνο, «κλειδώνοντας» έτσι την πρόκριση, αλλά και την πρώτη θέση του γκρουπ μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Πρώτη σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν η Αθηνά Γιαννοπούλου η οποία πέτυχε 5 γκολ, ενώ τρία τέρματα σημείωσε η Μολχάουζεν.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 2-4, 2-2, 3-5

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Φουράκη 1, Καλογεροπούλου, Μιμίδη, Γιαννοπούλου 5, Ξενάκη 2, Φουντωτού, Κρασσά, Γιούστρα 2, Ανδρεάδη 1, Μολχάουζεν 3, Αγγελίδη 1, Καρυτσά.


«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης βρίσκεται και ο Άλιμος, με την ομάδα του Πάνου Βέργου να επικρατεί με το εντυπωσιακό 18-9 της Χάποελ Γιοκνεάμ για τον τρίτο προκριματικό όμιλο! Η ελληνική ομάδα κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο, φτάνοντας δια... περιπάτου στη δεύτερη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και πλέον απέχει μία νίκη από την πρόκριση.

Κορυφαίες για τον Άλιμο ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Κλαούντια Μαρλέτα, με τέσσερα γκολ η κάθε μία.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-1, 3-1, 6-4

Άλιμος: Σταματοπούλου, Μέγκενς 2, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 1, Μπιτσάκου 1, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 4, Πάτρα, Κοβάτσεβιτς, Ριμπάνσκα 2, Μαρλέτα 4, Κοντογιάννη 3, Λάζαρη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x