Ελλάδα

Το μήνυμα της ΑΕΚ Betsson BC στον Γουίλμπεκιν: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»!

Η ΑΕΚ Betsson BC έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης στον Σκότι Γουίλμπεκιν, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι της Φενέρ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, καθώς, ο Σκότι Γουίλμπεκιν υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Αμερικανός γκαρντ της τουρκικής ομάδας τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση, πατώντας άσχημα στο παρκέ με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους στο δεξί του γόνατο. Πλέον, μένει να φανεί αν θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν, ή, αν θα καταφέρει να επιστρέψει προς το φινάλε της.

Μήνυμα στήριξης στον άλλοτε παίκτη της έστειλε η AEK Betsson BC, η οποία και του ευχήθηκε να επιστρέψει δυνατός από αυτή την δύσκολη κατάσταση!

Θυμίζουμε πως ο Γουίλμπεκιν είχε φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» το 2015, μετρώντας 8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ σε εννέα συμμετοχές. Μάλιστα, στο πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στη «Sunel Arena», η διοίκηση της ΑΕΚ τίμησε τον εκρηκτικό άσο για την προσφορά του στον σύλλογο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x