Ευρώπη

Με επικό βίντεο επιστρέφει στην δράση ο Αμπρίνες

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο Άλεξ Αμπρίνες να ανακοινώσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από πολύμηνη απουσία για αδιευκρίνιστους λόγους.

Ο Άλεξ Αμπρίνες επιστρέφει στην ενεργό δράση, άγνωστο σε ποια ομάδα (σ.σ. η Μπαρτσελόνα θέλει να τον φέρει πίσω στην Ευρώπη) και επέλεξε έναν πρωτότυπο-συγκινητικό τρόπο για να το ανακοινώσει. Ο Ισπανός φόργουορντ, δεν είχε κάποιο τραυματισμό, όμως οι Θάντερ τον απέσυραν από το ρόστερ, χωρίς ο ίδιος να έχει πει το παραμικρό για την κατάστασή του.

Λίγους μήνες μετά, επέλεξε να ανακοινώσει την απόφασή του πως επιστρέφει με ένα καταπληκτικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, στο οποίο αποκαλύπτει πως ήταν πολύ κοντά στο να σταματήσει το μπάσκετ και αναφέρει τα εξής:

«Περάσαμε τόσο χρόνο μαζί και τώρα μου έκανες αυτό. Γνωριζόμαστε απ' όταν δεν ήξερα πως να περπατήσω. Είχαμε μια στενή φιλία, μέχρι πριν από μερικούς μήνες όταν διαλύθηκαν όλα σε χιλιάδες κομμάτια. Δεν μπορούσα να σε δω. Σε μίσησα. Σε απέφυγα με την μικρότερη ευκαιρία, ήθελα να γλιτώσω από εσένα και απ' όσα βρίσκονταν γύρω σου.

Γι' αυτό πέρασα πολύ χρόνο λέγοντας στον εαυτό μου πως όλα αυτά δεν μπορούσαν να είναι αληθινά. Δεν έβγαινε νόημα, γι' αυτό ζήτησα από τους δικούς μου ανθρώπους να με βοηθήσουν. Πήγα στους κορυφαίους επαγγελματίες για να ανακτήσω τη χαρά που ένιωθα κάθε φορά που ήμασταν μαζί. Αποφάσισα να μιλήσω αρκετά γι' αυτό, ήθελα να παλέψω για τη φιλία μας ώστε να χαμογελάμε ξανά μαζί. Δεν ήταν εύκολο. Πολλές φορές σκέφτηκα να πετάξω την πετσέτα, είπα στον εαυτό μου πως θα βρω άλλους τρόπους έμπνευσης για να βρω τον καλό μου εαυτό.

Κανείς και τίποτα δεν έχει φτάσει τόσο βαθιά, όσο εσύ. Εξοπλίστηκα με κουράγιο, ώστε να βάλω τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη. Τα κατάφερα, βρήκα ξανά το χαμόγελό μου, την θέληση να σε συναντήσω και να περάσουμε ξανά χιλιάδες ώρες μαζί. Αγαπημένη μου μπάλα, επέστρεψα. Είμαι εγώ, ο Άλεξ. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για εμένα».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x