Ευρώπη

Ξανά στο Νext Generation Tournament ο Προμηθέας

Για μια ακόμη σεζόν η ομάδα U18 του Προμηθέα θα αναμετρηθεί με άλλες μεγάλων ομάδων.

Με τη συμμετοχή του Προμηθέα θα διεξαχθεί και φέτος το Νext Generation Tournament, στο οποίο συμμετέχουν 24 ομάδες U18 από 13 διαφορετικές χώρες.

Οι συμμετέχουσες ομάδες α χωριστούν σε τρία διαφορετικά γκρουπ σε Μόναχο, Βελιγράδι και Βαλένθια και ο κάθε όμιλος θα αποτελείται από οκτώ ομάδες. Η πρώτη ομάδα από κάθε γκρουπ θα περάσει κατευθείαν στην τελική φάση της διοργάνωσης ενώ θα προστεθούν ακόμη πέντε ομάδες με την καλύτερη επίδοση.

Ο Προμηθέας Πάτρας θα βρεθεί στον 2ο όμιλο όπου θα διεξαχθεί στο Μόναχο (22-24/1/21) και θα τεθεί αντιμέτωπος με τις εξής ομάδες: Μπάγερν, Ρεάλ, Σαραγόσα, Μπρνο, CFBB Παρί, Στελατζούραe και Ζαλγκίρις.

Στον 1ο όμιλο που θα λάβει χώρα στη Βαλένθια (27-29/12/20) θα αναμετρηθούν οι Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Βιλερμπάν, Ναντέρ, Ουλμ και Βενέτσια ενώ στον 3ο όμιλο που θα γίνει στο Βελιγράδι (21-23/2/21) θα συμμετάσχουν οι Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Mega SoccerBet Belgrade, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι και και Κλουζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x