Ευρώπη

Κουμπάν: Τέλος ο Κρόφορντ εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος!

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Τζόρνταν Κρόφορντ!

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Τζόρνταν Κρόφορντ.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τον Αμερικανό γκαρντ, καθώς παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

«Οι παίκτες δεν έχουν μόνο δικαιώματα, όπως να λαμβάνουν τους μισθούς τους, αλλά έχουν επίσης και ευθύνες. Εάν ένας παίκτης επανειλημμένως παραβιάζει τους κανονισμούς της ομάδας και την αφήνει χωρίς να ειδοποιεί για το που πάει, ενώ εκείνη προετοιμάζεται για δύσκολα παιχνίδια, τότε δεν μένει άλλη λύση, από τη διακοπή του συμβολαίου. Η ομάδα θα πρέπει να βασίζεται σε εκείνους που παλεύουν και είναι προσηλωμένοι στον στόχο. Στους πειθαρχημένους παίκτες και τους πραγματικούς επαγγελματίες, εκείνοι που δεν βάζουν τους προσωπικούς στόχους, πάνω από τους συλλογικούς», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ομάδας του Κράσνονταρ, Γκίνας Ρουτκάουσκας.

Ο 32χρονος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στη «Λόκο», με την οποία είχε κατά μέσο όρο 18,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ στη VTB League, ενώ στο Eurocup αντίστοιχα μετρούσε 16,6 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x