Ευρώπη

Γκραντ: «Είναι ανεκτίμητη η παρουσία του Ζήση στην ομάδα»

Στην παρουσία του Νίκου Ζήση στην ομάδα στάθηκε ο φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ, Τζεράι Γκραντ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την παρουσία του Νίκου Ζήση στην ομάδα ο φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ, Τζεράι Γκραντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Άνβιλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη media day της ΑΕΚ ο Τζεράι Γκραντ:
- Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του: «Νιώθω καλά. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, κάποιοι έφυγαν, άλλοι ήρθαν και έγιναν αρκετές αλλαγές, συμπτωματικά όταν ήρθα εγώ, αλλά νομίζω πως τα καταφέρνουμε πολύ καλά».

- Για το ματς με την Άνβιλ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά. Είναι στο δικό μας χέρι να εκτελέσουμε καλά το πλάνο».

- Για τον Νίκο Ζήση: «Είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ και πασέρ, είναι ηγέτης και μας βοηθάει όλους να μένουμε ενωμένοι. Και έχει επίσης την ικανότητα να λάμπει στο παιχνίδι. Είναι ανεκτίμητη η παρουσία του στην ομάδα».

- Για το ρεκόρ του στα ριμπάουντ στο BCL: «Αλήθεια; Δεν το ήξερα! Είναι ενδιαφέρον! Μου δίνει σίγουρα παραπάνω κίνητρο, αν και τα ριμπάουντ είναι ήδη η δουλειά μου στην ομάδα. Κάνω ό,τι μπορώ αμυντικά και ό,τι άλλο μου ζητήσει ο προπονητής. Αν μπορώ να το συνδυάσω αυτό με τη νίκη, θα είναι υπέροχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x