Ευρώπη

Γιουλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς Ρεάλ, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή της»

Τη διάθεση να σεβαστεί την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης, για αποχώρηση ή παραμονή στο ισπανικό πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Σέρχιο Γιουλ.

Πολύ δύσκολο είναι για τον Σέρχιο Γιουλ να φανταστεί το πρωτάθλημα χωρίς τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ισπανός γκαρντ τόνισε πως προτίθεται να σεβαστεί όποια απόφαση πάρει η «βασίλισσα».

«Δυστυχώς χάσαμε τον τελικό και κανείς δεν θα μας τον δώσει πίσω. Τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε, τον εξήγησε πολύ καλά ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου. Έγινε αυτό που έγινε και εμείς είμαστε επαγγελματίες. Γι’ αυτό, θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να παίρνουμε νίκες», δήλωσε αρχικά ο Σέρχιο Γιουλ και στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ισπανικό πρωτάθλημα η «βασίλισσα»:

«Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ το πρωτάθλημα χωρίς τη Ρεάλ, αλλά είμαστε στη Ρεάλ Μαδρίτης και όποια απόφαση πάρει θα πρέπει να γίνει σεβαστή. Είναι κρίμα γιατί μιλάμε για διάφορα άλλα και όχι ένα για ένα μεγάλο ματς που έγινε. Συμφωνώ σε ό,τι έχει δηλώσει ο κόουτς. Αλλά, τώρα θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε επαγγελματίες. Ήταν μία δύσκολη και περίπλοκη εβδομάδα. Υπάρχουν οι εικόνες και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Ό,τι λέει η ομάδα, είναι θέμα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x