Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Θα μπει σιγά-σιγά στην εξίσωση και ο Παπακανέλλος»

Την πληροφορία πως και ο Παπακανέλλος αναμένεται να μπει και αυτός στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος. Τι είπε για τον Γουίλιαν και τα υπόλοιπα αγωνιστικά.

Ως έναν από τους επόμενους… μικρούς που θα μπουν στην εξίσωση της πρώτης ομάδας χαρακτήρισε τον Αντώνη Παπακανέλλο ο Νίκος Σταματέλος. Μεταφέροντας το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, τόνισε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM πως σιγά-σιγά θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα πλάνα του Βάσκου ο 19χρονος μεσοεπιθετικός.

Παράλληλα, στάθηκε στον Γιαζίτσι και τις πιθανότητες συμμετοχής με τον Λεβαδειακό, ενώ για τον Γουίλιαν σημείωσε πως ακόμη πονάει από το χτύπημα στο ματς με τον Ατρόμητο.

«Οι περισσότεροι θα είναι αύριο διαθέσιμοι στην προπόνηση. Πέραν των Γιαζίτσι και Ολιβέιρα που κάνουν το δικό τους πρόγραμμα, πήγαν και άλλοι παίκτες στου Ρέντη. Όπως ο Τζολάκης και ο Παπακανέλλος…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον Γουίλιαν: «Ο Γουίλιαν δείχνει να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, πονάει ακόμα αρκετά…».

Για τον Γιαζίτσι: «Είναι καλός επαγγελματίας, είχε καλά εργομετρικά και πάει για αποστολή στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Έχω την αίσθηση πως αν μπει αποστολή, θα πάρει και χρόνο συμμετοχής».

Συμπλήρωσε δε πως… «Θα μπει σιγά-σιγά στην εξίσωση και ο Παπακανέλλος και θα βρει χρόνο στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ. Το θέμα είναι πώς θα εμφανιστεί μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός, γιατί μετά την προηγούμενη διακοπή δεν είχε την εικόνα που ήθελε ο Βάσκος».


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x