Ευρώπη

Ερτέλ: «Έχω προτάσεις και θα αποφασίσω σύντομα»

Τις επόμενες ημέρες θα πάρει ο Τομά Ερτέλ την απόφασή του για το αν θα υπογράψει ή όχι σε ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Τομά Ερτέλ.

Μετά το… θρίλερ της αποδέσμευσής του από την Μπαρτσελόνα, ο Γάλλος γκαρντ είναι ελεύθερος και τώρα έχει ενσωματωθεί στην αποστολή των «τρικολόρ» για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε συνέντευξή του, αρκετές ομάδες –μία από αυτές και η Βιλερμπάν- του χτύπησαν την… πόρτα, αλλά εκείνος αναμένεται να αποφασίσει μετά τα «παράθυρα».

«Έχω προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμη από τη Βιλερμπάν. Αλλά, δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα υπογράψω ή όχι σε κάποια ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στις επόμενες ημέρες. Όταν επιλέξω μία ομάδα, θεωρώντας πως είναι η κατάλληλη στιγμή, θα το μάθετε», δήλωσε αρχικά ο Τομά Ερτέλ στο «stultus.news», ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να πει κάτι για την περιπετειώδη αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα:

«Δεν νομίζω ότι έχει σημασία σήμερα αυτό. Αυτή την στιγμή είμαι με την εθνική Γαλλίας, για την ομάδα της Γαλλίας. Ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα έκλεισε. Είναι ανώφελο να σκαλίζουμε τι έγινε τώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x