Ευρώπη

«Έφυγαν» ήδη 8.500 διαρκείας στη Μακάμπι

Προτού καλά καλά ολοκληρωθεί η νέα μεταγραφή-βόμβα με την απόκτηση του Όμρι Κάσπι από τους Γκρίζλις, οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι κοντά στο να σπάσουν το «φράγμα» των 8.500 διαρκείας.

«Φρενίτιδα» επικρατεί στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την επερχόμενη σεζόν.

Οι φίλοι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε περισσότερο από δύο μήνες, έχοντας «αγγίξει» το όριο των 8,5 χιλιάδων!

Όλα αυτά, προτού καν επισημοποιηθεί η μεγάλη μεταγραφή του Όμρι Κάσπι από το NBA και τους Μέμφις Γκρίζλις, με τον Ισραηλινό σταρ να βρίσκεται «προ των πυλών» από την επιστροφή του στην ομάδα από τηνοποία ξεκίνησε την καριέρα του και μεταπήδησε το 2009 προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η… εξαφάνιση περισσότερων εισιτηρίων μετά και από τη διαφαινόμενη μεταγραφή, στο πλαίσιο της συνολικής ενίσχυσης των Ισραηλινών, είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους φίλους της ομάδας.

Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» μάλιστα εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι εν καιρώ ο σύλλογος θα ανακοινώσει sold-out για τις θέσεις των διαρκείας, γεγονός που θα σημάνει μόλις μερικές εκατοντάδες θέσεις διαθέσιμες για κάθε εντός έδρας αγώνα της Μακάμπι τη φετινή σεζόν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x