Ευρώπη

Διαψεύδει τα περί πρότασης της Μακάμπι η πλευρά Τεόντοσιτς

Σε διάψευση του δημοσιεύματος που ήθελε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στον Μίλος Τεόντοσιτς, προχώρησε ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος.

Το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς έχει αρχίσει εύλογα να φιγουράρει στα ρεπορτάζ των κορυφαίων ομάδων της Ευρωλίγκας, καθώς η επιστροφή του Σέρβου πλέι μέικερ στην Ευρώπη, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές.

Μετά την απόρριψη της προσφοράς της Βίρτους Μπολόνια, οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει μπει στο «κόλπο» με πρόταση 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια (σ.σ. απίθανο να γίνει δεκτή), ενώ χθεσινό δημοσίευμα στο Ισραήλ, ανέφερε πως η Μακάμπι προσφέρει στον παίκτη 3 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο.

Μιλώντας στο «sport5.il», ο ατζέντης του, Νίκος Λώτσος, διέψευσε τα περί πρότασης από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όχι όμως και το ενδιαφέρον της. «Η Μακάμπι δεν έχει καταθέσει ακόμη καμία πραγματική προσφορά. Είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε πού οδεύει η υπόθεση. Είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά για να κινηθούμε σε πιο σοβαρή κατεύθυνση θέλουμε... δύο άτομα για το τανγκό. Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο συζητήσεων, σίγουρα όχι στο επίπεδο που δημοσιεύτηκε και πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πρόοδο με πραγματική πρόταση. Αλλά αυτό εξαρτάται περισσότερο στην Μακάμπι και όχι σε εμάς», τόνισε.

Εκτός από Ολυμπιακό και Μακάμπι, για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Αρμάνι Μιλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x