Ευρώπη

Έμαθε στην… προθέρμανση της Βιλερμπάν ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό ο Κόουλ!

Ο Νόρις Κόουλ είναι το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βιλερμπάν!

Απίστευτα πράγματα στη Βιλερμπάν!

Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για το ματς πρωταθλήματος με τη Σολέ, η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε πως ανιχνεύτηκε και τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού. Και εκείνος, ήταν ο Νόρις Κόουλ.

Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για 40 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση, με τον Φρεντερίκ Φοτού να δηλώνει μετά το ματς πως γνώριζε για την κατάσταση του παίκτη του, αλλά τον είχε δηλώσει στην αρχική πεντάδα και δεν μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα, ο υπηρεσιακός κόουτς της ASVEL (αφού είναι θετικός στον ιό ο προπονητής Τι Τζέι Πάρκερ) τόνισε πως η λίγκα ήταν ενημερωμένη για την απόφασή του!

«Μάθαμε για το νέο κρούσμα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Ήταν στο φύλλο αγώνα και δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή πριν το τζάμπολ. Η λίγκα ήταν ενήμερη. Εγώ έκανα τη δουλειά μου», ήταν τα λόγια του Φρεντερίκ Φοτού.

Ο Νόρις Κόουλ αποτελεί το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στη Βιλερμπάν, μετά τον προπονητή, Τι Τζέι Πάρκερ και τους δύο παίκτες Κεβάριους Χέιζ και Μάθιου Στραζέλ. Στο μεταξύ, η ASVEL υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη (13/10) τον Παναθηναϊκό, για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x