Ευρώπη

Άνοιξαν… διάλογο Τζέιμς και Ντιλέινι για τις πολλές μεταγραφές της Αρμάνι! (pic)

Με τις πολλές κινήσεις που έχει κάνει ήδη η Αρμάνι Μιλάνο… παραβιάζει το Fair Play, όπως είπε με χιούμορ ο Μάικ Τζέιμς στον Μάλκολμ Ντιλέινι!

Με… χιούμορ αντιμετωπίζει τη δυναμική ενίσχυση στο ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο ο Μάικ Τζέιμς.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Κέβιν Πάντερ από την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήθελε να «πειράξει» τον συμπατριώτη του και γκαρντ των Ιταλών, Μάλκολμ Ντιλέινι, λέγοντάς του ότι η ομάδα του παραβιάζει το… Fair Play με τις μεταγραφές της.

Μάλιστα, στην απάντησή του, ο Ντιλέινι ανέφερε πως η ενίσχυση της Αρμάνι δεν έχει σταματήσει και πως είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες κινήσεις!

«Παραβιάζετε το Fair Play. Πολλές μεταγραφές», ανέφερε στο Twitter ο Μάικ Τζέιμς, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να απαντά: «Μπορεί να μην έχουν τελειώσει».





Μέχρι στιγμής, η Αρμάνι Μιλάνο έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Μάλκολμ Ντιλέινι, Κάιλ Χάινς, Νταβίντε Μορέτι και πρόσφατα τον Κέβιν Πάντερ, ενώ ανανέωσε και με τον Τζεφ Μπρουκς.

Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ανακοινώσει μόνο την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάικ Τζέιμς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x