Ευρώπη

GM Μπασκόνια: «Εάν θέλει να φύγει ο Σενγκέλια, δεν θα του σταθούμε εμπόδιο»

Η Μπασκόνια δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον Τόρνικε Σενγκέλια, εάν αποφασίσει να αποχωρήσει, όπως δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας.

Ο απόλυτος ηγέτης της Μπασκόνια είναι ο Τόρνικε Σενγκέλια, αλλά εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να φύγει, τότε η ομάδα δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ των Βάσκων, Πάμπλο Ορτίθ.

«Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ημέρα που ο Τόκο θα φύγει από την Βασκονία. Φυσικά όλοι θέλουμε αυτή η στιγμή να αργήσει αρκετά… Για πέντε χρόνια, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και σύμβολό της. Είναι κοντά στη διοίκηση της ομάδας, αλλά εάν ο Σενγκέλια πει ότι θέλει να φύγει, τότε δεν θα του σταθούμε εμπόδιο», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Ορτίθ στην «Izvestia».

Από ‘κει και πέρα, στο ίδιο δημοσίευμα επικαλείται πηγή μέσα από την «ομάδα του στρατού», από την οποία επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για τον Γεωργιανό: «Η ΤΣΣΚΑ ενδιαφέρεται για τον Σενγκέλια, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Μπορούμε να πούμε πως είναι σε πρώιμο στάδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x