BCL

ΠΑΟΚ-Πέτκιμσπορ: Για την είσοδο στους ομίλους του BCL ο «δικέφαλος του βορρά»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέτκιμσπορ στην Αττάλεια, στο ματς που θα κρίνει την είσοδο του «δικεφάλου του βορρά» στους ομίλους του BCL.

Η μεγάλη ώρα είναι... τώρα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην «Gloria Sports Arena» την Πέτκιμσπορ το βράδυ του Σαββάτου 21/9 στις 21.30 (μετάδοση από Youtube), με φόντο μια θέση στους ομίλους του BCL της σεζόν 2024-25.

Οι δύο αντίπαλοι πέρασαν στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας, με τον «δικέφαλο του βορρά» να αποκλείει την Οραντέα και την Πέτκιμσπορ να πετά έξω τη Σολέ. Φυσικά, ο τουρκικός σύλλογος από τη Σμύρνη, θα αγωνιστεί σε εγχώριο έδαφος, γεγονός που διευκολύνει το έργο των οπαδών να γεμίσουν το γήπεδο.

Yπενθυμίζουμε ότι αποστολή του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της πρόκρισης αποτελείται από τους Παναγιώτη Λέφα, Σέντρικ Χέντερσον, Ντεβόντα Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Νίκο Περσίδη, Δημήτρη Κατσίβελη, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Κωνσταντίνο Παπαδάκη, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς και Ρόκι Κρέουσερ.

Ο νικητής του αγώνα αυτού θα συμπληρώσει το group Β του BCL, όπου βρίσκονται ήδη οι Ουνικάχα Μάλαγα, Οστάνδη και Σζέτσιν. Σημειώνεται, από την άλλη, πως αν οι Θεσσαλονικείς αποκλειστούν, τότε θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup και τον 7ο όμιλο, εκεί όπου θα συναντήσουν τις Πόρτο, Ζολνόκι και Λίμπουργκ.

Δείτε live το ματς εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x