Γενικά

Τραγικός θάνατος Ρουμάνου μπασκετμπολίστα

Θρήνος στο ρουμάνικο μπάσκετ. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Αντόνιο Αλέξε της Ασεσόφτ Πλοϊέστι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστήχημα σε ηλικία μόλις 35 ετών

Θρήνος στο ρουμάνικο μπάσκετ. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Αντόνιο Αλέξε της Ασεσόφτ Πλοϊέστι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστήχημα σε ηλικία μόλις 35 ετών. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα στις 6 το πρωΐ στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Πλοϊέστι με το Μπρασόφ.

Συγκεκριμένα στο 120ο χιλιόμετρο σε μια επικίνδυνη στροφή, εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας και των κακών καιρικών συνθηκών, το αυτοκίνητο του, μάρκας Πεζό, ξέφυγε απ’την πορεία του και συγκρούστηκε μετωπικά με επερχόμενη νταλίκα. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο Αλέξε σκοτώθηκε ακαριαία και το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ρουμανίας εξέφρασε αμέσως τη θλίψη της για το χαμό του βετεράνου παίκτη. «Το μπάσκετ και συνολικά ο ρουμάνικος αθλητισμός έχασαν όχι μόνο ένα αθλητή μεγάλης αξίας, αλλά κι’έναν άνθρωπο με σπάνιο χαρακτήρα» ανέφερε το τηλεγράφημα που απέστειλε στην οικογένεια του αδικοχαμένου μπασκετμπολίστα.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x