Γενικά

«Έσβησε» στο παρκέ παίκτης μπάσκετ κυπριακής καταγωγής!

Την τελευταία του πνοή στο παρκέ άφησε ο κυπριακής καταγωγής και γεννημένος στην Αγγλία σέντερ του Πανεπιστημίου του Τολέδο, Χάρης Χαραλάμπους. Ο 21χρονος σέντερ κατέρρευσε στη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του και μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ο εκλιπών ήταν αρχηγός στην ομάδα νέων της Αγγλίας, ενώ είχε αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

@2@ Την τελευταία του πνοή στο παρκέ άφησε ο κυπριακής καταγωγής και γεννημένος στην Αγγλία σέντερ του Πανεπιστημίου του Τολέδο, Χάρης Χαραλάμπους. Ο 21χρονος σέντερ κατέρρευσε στη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του και μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν ήδη νεκρός. Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ο εκλιπών ήταν αρχηγός στην ομάδα νέων της Αγγλίας, ενώ είχε αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας. Την περίοδο 2003/04 μετακόμισε στις ΗΠΑ και στο Πρίνστον του Νιού Τζέρσεϊ, ενώ πέρυσι είχε πάρει μέρος σε 23 αγώνες του πρωταθλήματος με την ομάδα του Τολέδο έχοντας κάτι λιγότερο από έναν πόντο κατά μέσο όρο ανά αγώνα (0,8 πόντους και 0,8 ριμπάουντ σε 5,4 λεπτά συμμετοχής).

«Οι παίκτες της ομάδας μας είναι συντετριμμένοι. Ο θάνατός του ήταν ένα μεγάλο σοκ για ολόκληρο το αθλητικό μας πρόγραμμα και το πανεπιστήμιό μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου της περιοχής του Οχάιο, Λόρενς Μπερνς και προσέθεσε: «Δεν θα κάνουμε εικασίες για τα αίτια του θανάτου του, προτού γίνει νεκροψία».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x