Stoiximan Super League

Λαμία-Πανσερραϊκός: Μετωπική με φόντο την... ηρεμία!

Στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής η Λαμία υποδέχεται απόψε (20:00, sport-fm.gr, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM), τον Πανσερραϊκό.

Με στόχο τη νίκη που θα προσφέρει... στοιχειώδη ηρεμία ενόψει της συνέχειας είναι αυτό που ρίχνει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λαμία και Πανσερραϊκός, τίθενται αντιμέτωποι απόψε (20:00, sport-fm.gr, Novasports, bwinΣΠΟΡ FM) στο «Αθανάσιος Διάκος» με τις δυο ομάδες να είναι ίσως, οι δυο... χειρότερες του πρωταθλήματος.

Από τη μια πλευρά οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο Περιστέρι με σκορ 4-2 από τον Ατρόμητο, αλλά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου με... θύτη την Κηφισιά.

Το σύνολο του Μαρίνου Σατσιά αγνοεί τη νίκη από την 1η αγωνιστική και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο.

Στην αποστολή βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Δημήτρης Σιόβας, που επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να ενισχύσει τα λαμιακά μετόπισθεν.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Kostic Σουρδής, Καψαλιάρης, Σαραμαντάς, Andrade, Γκοτζαμανίδης, Sandberg, Ring, Βιτλής, Σιόβας, Radonja, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Nunez, Mekic, Bykov, Δοϊρανλής, Guindo, Furtado, Βλαχομήτρος, Ενρίκεζ, Σιμόνι.

Aπό την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός, ο οποίος μετά την ήττα με σκορ 3-1 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας με στόχο την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον Χουάν Φεράντο πλέον στον πάγκο, η ομάδα των Σερρών είχε περισσότερο χρόνο να δουλέψει υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού και να... διορθώσει τις αδυναμίες που έχουν παρουσιαστεί στην εκκίνηση της φετινής σεζόν.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Πεταυράκης, ο τραυματίας Καπτούμ, ο Σαλαζάρ που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική και οι Καραμανώλης, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου.

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Σακαλίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Χαντάκιας, Φαρές, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Περούτσι, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς

Οι πιθανές ενδεκάδες του ματς:

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς - Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Λεό - Ραντόνια, Μπίκοβ, Νούνιες, Ρινγκ - Μέκιτς, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι - Κουτσογούλας, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Φαρές - Περούτσι, Στάικος - Ντέλετιτς, Τομάς, Τέρζιτς - Μπετανκόρ


Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Βοηθοί: Βασίλειος Μωυσιάδης, Κωνσταντίνος Λιόντος
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκούλας
VAR: Τάσος Σιδηρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x