Γενικά

Συζητά με τη Μακάμπι ο Ντέιβιντ Μπλατ

Την άφιξη του Ντέιβιντ Μπλατ περιμένουν στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά και την οριστική απόφαση του Πίνι Γκέρσον να αποχωρήσει από την προπονητική. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την Μπενετόν Τρεβίζο του Νίκου Ζήση, αλλά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι, καθώς στη Μπενετόν ελάχιστα πρόσωπα θα παραμείνουν ίδια σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Το ραντεβού του Ντέιβιντ Μπλατ με τη διοίκηση της Μακάμπι έχει οριστεί για το Σάββατο, χωρίς να είναι δεδομένη, πάντως, η συμφωνία

Την άφιξη του Ντέιβιντ Μπλατ περιμένουν στο Τελ Αβίβ, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά και την οριστική απόφαση του Πίνι Γκέρσον να αποχωρήσει από την προπονητική. Ο Ντέιβιντ Μπλατ στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την Μπενετόν Τρεβίζο του Νίκου Ζήση, αλλά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι, καθώς στη Μπενετόν ελάχιστα πρόσωπα θα παραμείνουν ίδια σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Το ραντεβού του Ντέιβιντ Μπλατ με τη διοίκηση της Μακάμπι έχει οριστεί για το Σάββατο, χωρίς να είναι δεδομένη, πάντως, η συμφωνία.

Ήδη στην «ομάδα του λαού» έχουν εναλλακτική λύση τον Ισραηλινό τεχνικό, Σαρόν Ντρούκερ, ο οποίος, τη σεζόν που τελείωσε, διετέλεσε προπονητής της Ουράλ Γκρέιτ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο EuroCup Challenge. Ο Ντρούκερ είχε οδηγήσει επίσης τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ στην κατάκτηση του ULEB Cup την αγωνιστική περίοδο 2003-04 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η λύση Ντρούκερ προωθείται από τον Πίνι Γκέρσον, ο οποίος θα παραμείνει στη Μακάμπι στο πόστο του γενικού διευθυντή, αν τελικά αναλάβει βασικός προπονητής ο Ντρούκερ. Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη φέρεται το επόμενο στη λίστα των Ισραηλινών, αν δεν βρεθεί λύση με εγχώριο προπονητή, ενώ ο «δράκος» έχει ήδη δεχτεί πρόταση 700.000 ευρώ από τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x