Γενικά

Τα… έσπασαν στο Βελιγράδι

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν πιάστηκαν στα… χέρια με τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες στην «Χάλα Πιονίρ», της πρωτεύουσας της Σερβίας. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν έχουν φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν πιάστηκαν στα… χέρια με τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια του αγώνα μπάσκετ που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες στην «Χάλα Πιονίρ», της πρωτεύουσας της Σερβίας. Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν έχουν φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος και αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι της σειράς.

Ο αγώνας διεκόπη στις αρχές του τέταρτου δεκάλεπτου όταν οπαδοί του Αστέρα συνεπλάκησαν με αστυνομικούς κι ενώ η Παρτιζάν προηγούνταν στο σκορ με 63-56. Ύστερα από την διακοπή οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν επέστρεψαν στο παρκέ και έτσι το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στην Παρτιζάν. Οι συγκρούσεις μεταξύ φιλάθλων και αστυνομικών μεταφέρθηκαν στους δρόμους του Βελιγραδίου όπου επικράτησε πανδαιμόνιο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Καραμφυλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x