Γενικά

Ελπίζει για Μουντομπάσκετ ο Μινγκ

Καλά μαντάτα για τον Γιόνας Καζλάουσκας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Κίνας και προπονητής του Ολυμπιακού ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του για το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας τον Γιάο Μινγκ

Καλά μαντάτα για τον Γιόνας Καζλάουσκας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Κίνας και προπονητής του Ολυμπιακού ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του για το Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας τον Γιάο Μινγκ.

Ο κορυφαίος Κινέζος καλαθοσφαιριστής, που πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα με τους Χιούστον Ρόκετς στο ΝΒΑ, έσπασε το πόδι του στις 11 Απριλίου σε αγώνα της ομάδας του με τους Γιούτα Τζαζ. Τέσσερις ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα έμενε για 4-6 μήνες εκτός παρκέ. Η πορεία όμως της αποθεραπείας του ύψους 2,29μ. σέντερ εξελίσσεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και όπως δήλωσε ένας από τους μάνατζέρ του σε κρατικό ραδιόφωνο της Κίνας «έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ».

Στη διοργάνωση που ξεκινά στις 19 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 3 Σεπτεμβρίου η Κίνα συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο μαζί με τις Ιταλία, Πόρτο Ρίκο, Σενεγάλη, Σλοβενία και ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x