Γενικά

«Φεύγουν» τα εισιτήρια για το φιλικό με Dream Team

Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση δέκα ημερών από την έναρξη της ηλεκτρονικής προπώλησης μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΚ (www.basket.gr). Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν την «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στα αστέρια της Dream Team, στο φιλικό που θα γίνει στις 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ

Περισσότερα από 4.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση δέκα ημερών από την έναρξη της ηλεκτρονικής προπώλησης μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΚ (www.basket.gr). Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν την «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στα αστέρια της Dream Team, στο φιλικό που θα γίνει στις 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε εν όψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας (28/8-12/9).

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους που έχουν «κλείσει» θέσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους πως η παραλαβή των εισιτηρίων για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας και των ΗΠΑ (25/8) στο ΟΑΚΑ θα ανακοινωθεί εγκαίρως από την ιστοσελίδα www.basket.gr. Όσοι έχουν επιλέξει τα εισιτήρια να σταλούν στο χώρο τους, θα τα παραλάβουν μέσω συστημένων των ΕΛΤΑ όταν ξεκινήσουν οι αποστολές, κάτι για το οποίο θα υπάρξει επίσης έγκαιρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΕΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x