Γενικά

Η νέα φανέλα της Dream Team (pics)

Τις εμφανίσεις που θα φορά η Dream Team στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας παρουσίασε η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της χώρας μαζί με την αθλητική εταιρεία που ανέλαβε το σχεδιασμό τους («Nike»). Οι νέες φανέλες είναι πιο... δροσερές, αφού έχει χρησιμοποιηθεί λιγότερο ύφασμα κι έχουν αρκετές τρύπες για να «αναπνέει» το σώμα των παικτών. Η ίδια εταιρεία θα «ντύσει» με τον ίδιο τύπο εμφανίσεων και τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Γαλλίας, του Πόρτο Ρίκο και της Κίνας.

Τις εμφανίσεις που θα φορά η Dream Team στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας παρουσίασε η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης της χώρας μαζί με την αθλητική εταιρεία που ανέλαβε το σχεδιασμό τους («Nike»). Οι νέες φανέλες είναι πιο... δροσερές, αφού έχει χρησιμοποιηθεί λιγότερο ύφασμα κι έχουν αρκετές τρύπες για να «αναπνέει» το σώμα των παικτών.

Η ίδια εταιρεία θα «ντύσει» με τον ίδιο τύπο εμφανίσεων και τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, της Γαλλίας, του Πόρτο Ρίκο και της Κίνας. Ο Κέβιν Ντουράντ, πρώτος σκόρερ φέτος στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, και ο Κινέζος πάουερ φόργουορντ των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Γι Γιανλιάν, χρησιμοποιήθηκαν σαν μοντέλα για την παρουσίαση των εμφανίσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x