Γενικά

Οριστικά εκτός Τουρκίας ο Μπόγκουτ

Οριστικά δε θα αγωνιστεί στο ερχόμενο Μουντομπάσκετ στην Τουρκία ο Αντριου Μπόγκουτ με τη φανέλα της Αυστραλίας. Ο διεθνής σέντερ των Μπακς είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο μήνα σε πολλά σημεία του σώματός του, ύστερα από μια άσχημη πτώση σε αγώνα κόντρα στους Σανς για το ΝΒΑ και φαινόταν δύσκολο να προλάβει τη διοργάνωση του ερχόμενου Αυγούστου, όμως ο ίδιος διατηρούσε κάποιες ελπίδες. Τελικά, οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα, έδειξαν πως ο 26χρονος σταρ δε θα προλάβει να είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "καγκουρό".

Οριστικά δε θα αγωνιστεί στο ερχόμενο Μουντομπάσκετ στην Τουρκία ο Αντριου Μπόγκουτ με τη φανέλα της Αυστραλίας. Ο διεθνής σέντερ των Μπακς είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο μήνα σε πολλά σημεία του σώματός του, ύστερα από μια άσχημη πτώση σε αγώνα κόντρα στους Σανς για το ΝΒΑ και φαινόταν δύσκολο να προλάβει τη διοργάνωση του ερχόμενου Αυγούστου, όμως ο ίδιος διατηρούσε κάποιες ελπίδες. Τελικά, οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε τη Δευτέρα, έδειξαν πως ο 26χρονος σταρ δε θα προλάβει να είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "καγκουρό". Ετσι, ο Μπόγκουτ έθεσε ως στόχο τη συμμετοχή και τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά μετά τον τραυματισμό μου ήξερα ότι δύσκολα θα προλάβαινα να πάω στην Τουρκία», τόνισε αρχικά ο Μπόγκουτ, συμπληρώνοντας πως: «Θα συνεισφέρω, όπως μπορώ, στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ ανυπομονώ να επιστρέψω για τους Ολυμπιακούς του 2012».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x