Γενικά

Έτοιμη η προεπιλογή της Λιθουανίας

Η Λιθουανία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και, έτσι, ο τεχνικός των «πρασινοκίτρινων», Κεστούτις Κεμζούρα, ανακοίνωσε την Πέμπτη την προεπιλογή του για τη διοργάνωση στη γειτονική χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την πρώτη λίστα του Λετονού τεχνικού απουσιάζουν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ριμάντας Καουκένας και Ραϊμόντας Σισκάουσκας, ενώ στη δεύτερη επιλογή υπάρχει ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Η Λιθουανία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας και, έτσι, ο τεχνικός των «πρασινοκίτρινων», Κεστούτις Κεμζούρα, ανακοίνωσε την Πέμπτη την προεπιλογή του για τη διοργάνωση στη γειτονική χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι. Από την πρώτη λίστα του Λετονού τεχνικού απουσιάζουν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Ριμάντας Καουκένας και Ραϊμόντας Σισκάουσκας, ενώ στη δεύτερη επιλογή υπάρχει ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας. Παρόντες στις επιλογές και ο Λίνας Κλέιζα του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ντάριους Ντελινινκάιτις του ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά, οι επιλογές στην πρώτη λίστα: Καλνιέτις, Πότσιους (Ζαλγκίρις), Ντελινινκάιτις (ΠΑΟΚ), Γκετσεβίτσιους, Γιομάντας (Λιέτουβος), Λουκάουσκις (Βιλερμπάν), Γιασάιτις (Γαλατάσαραϊ), Μασιούλις, Πετραβίτσιους (Ολίμπια Μιλάνο), Κλέιζα (Ολυμπιακός), Γιανκούνας, Γιαφτόκας (Κίμκι), Κρ. Λαβρίνοβιτς (Σιένα), Ντ. Λαβρίνοβιτς (Ρεάλ).

Η δεύτερη λίστα αποτελείται από τους: Ματσιγιάουσκας (ελεύθερος), Εϊτουταβίτσιους (Σολέ), Βισκόντας (Πέρλας), Κέλις (Λιέτουβος Ρίτας), Γιουσκεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας).


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x