Γενικά

Σποτάκι χωρίς Ελλάδα

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ να είναι δευτεραθλήτρια κόσμου, όμως φαίνεται πως αυτό το γεγονός δεν έχει τόση σημασία για τη FIBA και τους διοργανωτές του Μουντομπάσκετ του 2010 στην Τουρκία το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό καταδεικνύει το γεγονός πως κανείς από τους διεθνείς μας δε βρίσκεται στο σποτάκι που έφτιαξαν οι διοργανωτές και παρουσίασαν τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ να είναι δευτεραθλήτρια κόσμου, όμως φαίνεται πως αυτό το γεγονός δεν έχει τόση σημασία για τη FIBA και τους διοργανωτές του Μουντομπάσκετ του 2010 στην Τουρκία το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό καταδεικνύει το γεγονός πως κανείς από τους διεθνείς μας δε βρίσκεται στο σποτάκι που έφτιαξαν οι διοργανωτές και παρουσίασαν τη Μεγάλη Πέμπτη. Σε αυτό βρίσκονται 14 παίκτες, όλοι τους από τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ενώ, πλην της Ελλάδας, απουσιάζουν και μερικές ακόμα χώρες από αυτές που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Οι αστέρες που δίνουν το «παρών» στο διαφημιστικό είναι οι: Κόμπι Μπράιαντ (ΗΠΑ), Ντιρκ Νοβίτσκι (Γερμανία), Πάου Γκασόλ (Ισπανία), Αντονι Πάρκερ (Γαλλία), Αντρέι Κιριλένκο (Ρωσία), Άντριου Μπόγκουτ (Αυστραλία), Λουίς Σκόλα (Αργεντινή), Κάρλος Αρόγιο (Πουέρτο Ρίκο), Άντερσον Βαρεζάο (Βραζιλία), Γιανλιάν Γι (Κίνα), Μεχμέτ Οκούρ (Τουρκία), Χινταγέτ Τούρκογλου (Τουρκία), Ερσάν Ιλιασόβα (Τουρκία) και Τζόελ Αντονι (Καναδάς).


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x