Γενικά

Tο ΝΒΑ στην Τριανδρία!

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τριανδρίας διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου, σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν γονείς και αθλητές, σχετικά με την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος εκμάθησης μπάσκετ «Cleveland Cavaliers Youth Hoops».

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τριανδρίας διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου, σε μια προσπάθεια να ενημερώσουν γονείς και αθλητές, σχετικά με την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος εκμάθησης μπάσκετ «Cleveland Cavaliers Youth Hoops».

Ομιλητές ήταν η Δήμαρχος Τριανδρίας, Πολυξένη Δρίτσα, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ,Τριαντάφυλλος Αλεξίου, ο Τεχνικός Διευθυντής του προγράμματος, Τζον Κόρφας, ο Διευθυντής του προγράμματος, Γιώργος Τόλιας και ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΠΣ Αχιλλέας Τριανδρίας, Γιάννης Τσεσμετζής.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός έτους, είναι ανοικτό για όλα τα παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών και αφορά πλήθος δραστηριοτήτων όπως:
? Επισκέψεις στην Ακαδημία από Έλληνες και Αμερικάνους προπονητές.
? Προπόνηση των μικρών αθλητών και αθλητριών από Αμερικάνους προπονητές του προγράμματος "Cavaliers Youth Hoops program".
? Διοργάνωση διαφόρων πρωταθλημάτων, τουρνουά και καμπ.
? Εξατομικευμένη από το "Cavaliers Youth Hoops program" ατομική αλλά και ομαδική προπόνηση.
? Συμμετοχή σε προγράμματα υποτροφιών.
? Συμμετοχή σε επίλεκτες ομάδες.
? Ευκαιρία για ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
? Επίσκεψη στην Ακαδημία από επαγγελματίες μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ.
? Εκπαίδευση και Ιnteractive iAcademy των προπονητών της ακαδημίας.
Η συνέντευξη Τύπου

Σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Τριανδρίας, Πολυξένη Δρίτσα, τόνισε:
"Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε μία συνεργασία, η οποία ανεβάζει θεαματικά την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας και όχι μόνο. Μέσα από τις υψηλού επιπέδου προπονήσεις, με Αμερικάνους προπονητές, τις διοργανώσεις πρωτοποριακών τουρνουά, εκπαιδευτικών σεμιναρίων για την επιμόρφωση γονέων και προπονητών, τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και τα καμπ, τις ευκαιρίες για ταξίδια στην Αμερική και τις υποτροφίες που θα παρέχονται, καλώ όλα τα παιδιά του δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που λατρεύουν το μπάσκετ, να μάθουν και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από το πρόγραμμα των Cleveland Cavaliers".

Ο Τζον Κόρφας δήλωσε: Η National Basketball Academy και οι Cleveland Cavaliers λειτουργούν σε συνεργασία με συλλόγους στην Ελλάδα και την Κύπρο το «Cavaliers Youth Hoops Program», για αγόρια και κορίτσια 6 εώς 16 ετών, που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ μέσα από το προπονητικό πρόγραμμα των Cavaliers. Το προπονητικό πρόγραμμα «Cavaliers Youth Hoops Program» περιλαμβάνει εκτενή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. Μέσα από την προπόνηση τα παιδιά θα αποκτήσουν άρτια τεχνική κατάρτιση και θα μάθουν να παίζουν με φαντασία, ρυθμό, και δύναμη.
Οι Ακαδημίες μας, καλωσορίζουν όλα τα παιδιά που θέλουν να ενταχθούν σε αυτές, ανεξαρτήτως επιπέδου. Η σχέση με το ΝΒΑ και τους Cleveland Cavaliers μας δίνει τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τους ταλαντούχους παίκτες των ακαδημιών μας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης. Σας περιμένω, στις ακαδημίες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο για να μάθουμε μπάσκετ με τον τρόπο των Cleveland Cavaliers.


Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕ Τριανδρίας, Τριαντάφυλλος Αλεξίου και ο Γιώργος Τόλιας ανέλυσαν στους γονείς και τους νεαρούς αθλητές τις παραμέτρους του προγράμματος.

Οι εξειδικευμένες προπονήσεις του προγράμματος θα ξεκινήσουν αρχικά με τον Τεχνικό Διευθυντή, Τζον Κόρφα, από την επόμενη βδομάδα. Οι προπονήσεις από τον Αμερικάνο προπονητή μέλος του προπονητικού τιμ των Cleveland Cavaliers,Steve Vega, έχουν ορισθεί από το 2ο 10ήμερο του Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x