Γενικά

Ήττα για το NOVAΣΠΟΡ FM, δίκαιη νίκη το «ΕΘΝΟΣ»

Oι απώλειες βασικών περιφερειακών παικτών (Γρηγόρη, Χάρη Χριστόγλου και Λαμπρόπουλου, λύγισαν το ΝΟVAΣΠΟΡ FM και το ΕΘΝΟΣ κράτησε το απόλυτο μετά και την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τύπου κάμπτοντας την αντίσταση του «πειρατικού» με 54-45.

Oι απώλειες βασικών περιφερειακών παικτών (Γρηγόρη, Χάρη Χριστόγλου και Λαμπρόπουλου), λύγισαν το ΝΟVAΣΠΟΡ FM και το ΕΘΝΟΣ κράτησε το απόλυτο μετά και την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τύπου κάμπτοντας την αντίσταση του «πειρατικού» με 54-45. Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Σταύρου Χονδροθύμιου, κάτω από την σκιώδη καθοδήγηση του ανθρώπου του πρόεδρου, Βασίλη Γερασίμου, έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε σταθερά το προβάδισμα. Το πάρτι που έκαναν οι αντίπαλοι στα επιθετικά ριμπάουντ όμως είχε την μοιραία κατάληξη και την δίκαιη επικράτηση του Έθνους.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Καρταλιάς με 19, Ξένος με 14 και Αδαμόπουλος με 11. Πρώτος σκόρερ για το «πειρατικό» ο Κώστας Μιαούλης με 13 πόντους και ακολούθησε ο Σωτήρης Κωσταβάρας με 9. Καλή απόδοση ο μαχητικός Ρομπόλης με 4 πόντους και πολλά ριμπάουντ, αλάνθαστος από τη γραμμή των βολών ο Ταμπάκος που είχε 6, ενώ ο μαχητής της άμυνας Τόλης Χριστοφοράκης πρόσθεσε άλλους 6.

Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στους τρεις ηρωικούς φίλους Απολλωνιστές που στηρίζουν την προσπάθεια του ΝΟVAΣΠΟΡ FM, ακολούθησαν για δεύτερη σερί εβδομάδα την ομάδα και έδωσαν παλμό όσο και κουράγιο στους παίκτες μας. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να μεγαλώσει η παρέα στη συνέχεια.

ΝΟVAΣΠΟΡ FM - ΕΘΝΟΣ 45-54 (22-17)

Διαιτητές: ΠΟΝΤΑΣ - ΤΣΟΥΡΑΠΑΣ

Τα δεκάλεπτα: 9-5, 22-17, 33-36, 45-54

ΝΟVAΣΠΟΡ FM (Χονδροθύμιος):Ταμπάκος 6, Κωσταβάρας 9 (1), Μιαούλης 13 (2), Book Nomikarios 2, Ρομπόλης 4, Χριστοφοράκης 6, Βανός 3 (1), Γκαραγκάνης 2, Χονδροθύμιος, Στυλιανουδάκης

ΕΘΝΟΣ (Σταθόπουλος): Δεληγιάννης, Καρταλιάς 19, Πίκουλας 2, Ζαφείρης 3 (1), Γκιουλένογλου 5 (1), Αδαμόπουλος 11, Μαρωνίτης, Αυλωνίτης, Καραμπίνης, Ξένος 14

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x