Γενικά

Lakers ή Παναθηναϊκός ο Πρωταθλητής Κόσμου;

Ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας έφτιαξε το μυαλό του δημοσιογράφου Τζο Ράιαν Σάλαζαρ, ο οποίος σε άρθρο του στο «», έφερε αντιμέτωπους Παναθηναϊκό και L.A Lakers για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μπάσκετ! Σύμφωνα με το σενάριο λοιπόν, οι «λιμνάνθρωποι» είναι αυτοί που πανηγυρίζουν στο τέλος, επικρατώντας του «τριφυλλιού» με σκορ 4-1 στη σειρά των τελικών.

Ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας έφτιαξε το μυαλό του δημοσιογράφου Τζο Ράιαν Σάλαζαρ, ο οποίος σε άρθρο του στο «bleacherreport.com», έφερε αντιμέτωπους Παναθηναϊκό και L.A Lakers για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο μπάσκετ! Σύμφωνα με το σενάριο λοιπόν, οι «λιμνάνθρωποι» είναι αυτοί που πανηγυρίζουν στο τέλος, επικρατώντας του «τριφυλλιού» με σκορ 4-1 στη σειρά των τελικών.

Ο τίτλος που επιστρατεύει ο δημοσιογράφος αναφέρει: «Lakers-Παναθηναικός, ο Κόμπε διαλύει τους πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης», είναι ενδεικτικός για το πώς φαντάζεται την εικόνα των αγώνων. Από την άλλη πλευρά, είναι τουλάχιστον κολακευτικό, έστω και σε χιουμοριστικό επίπεδο, να κάνει νίκη ο Παναθηναϊκός επί των θριαμβευτών του NBA.

Ο Σαλάζαρ προχωρά ακόμη περισσότερο κάνοντας περιγραφή του τελευταίου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου οι «πράσινοι» χάνουν 99-86 έχοντας ως κορυφαίο τον Αντώνη Φώτση με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ! Τέλος, «φιλοξενεί» και δηλώσεις του Ομπράντοβιτς, που λέει πως θα προτιμούσε τους Μπομπκατς στους τελικούς, ενώ από την πλευρά των «νικητών», ο Κόμπε αναφέρεται στην κούραση από τα υπερατλαντικά ταξίδια και εμφανίζεται χαρούμενος που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει ξανά τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x