Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε τη «βόμβα» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία και επί σειρά ετών παίκτης του ΝΒΑ πρόσφατα είχε ξεχωρίσει στην ταινία Hustle υποδυόμενος έναν παίκτη που ανακαλύπτει ο Άνταμ Σάντλερ σε κάποια ανοιχτά γήπεδα και οδηγεί ο ίδιος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο 28χρονος άσος είχε αποκαλύψει πώς έφτασε να γίνει ηθοποιός, έστω και περιστασιακά. Και δίχως υπερβολή, ήταν ο κορωνοϊός που του… έδωσε αυτή την ευκαιρία.

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, δεν ήταν όνειρό μου και δεν είναι ούτε τώρα. Ο ατζέντης μου με είχε καλέσει πριν ξεσπάσει η πανδημία για μια οντισιόν για μια ταινία, αλλά τότε ήμουν αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Του απάντησα αρνητικά πέντε φορές. Όταν όμως άρχισε η πανδημία, το μπάσκετ σταμάτησε και δεν είχα τίποτα να κάνω, ήμουν στην καραντίνα με τον αδερφό μου και βαριόμουν. Η αδερφή μου ήταν αυτή που με ώθησε να κάνω την οντισιόν. Μάλλον είναι το μόνο καλό που έκανε ο COVID», είχε δηλώσει.

Ασφαλώς δεν πήρε τη δουλειά με… ανάθεση, αλλά χρειάστηκε να πείσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο. «Κάναμε 2-3 οντισιόν μέσω Zoom. Τις παρακολουθούσε όλες από την αρχή ο Άνταμ Σάντλερ και στην τελευταία συμμετείχε και ο ίδιος. Μετά μου είπαν να πάω στη Φιλαδέλφεια το καλοκαίρι και με έβαλαν να κάνω μαθήματα υποκριτικής με μια δασκάλα. Κάναμε μαθήματα διαδικτυακά 3-4 φορές την εβδομάδα και με βοήθησε πάρα πολύ, όχι μόνο στην υποκριτική, αλλά και σαν άνθρωπο, στο να ανοίγω την καρδιά μου και να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αυτή η γυναίκα θα είναι για πάντα στη ζωή μου», είχε πει.

Όσο για το αν ο Μπο Κρουζ, όπως ονομαζόταν ο ήρωας της ταινίας, έχει σχέση με τον ίδιο; «Το σενάριο δεν άλλαξε, αλλά υπήρχαν πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε μένα και τον Μπο Κρουζ. Και οι δύο περάσαμε πολλά. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πηγαίνεις από την Ευρώπη στις ΗΠΑ και να παλεύεις για το όνειρό σου. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σου λένε όχι και να νιώθεις ότι έχεις αποτύχει στη ζωή σου», ήταν τα λόγια του.

Ο ίδιος απόλαυσε την εμπειρία στο σετ. «Πέρασα ωραία στα γυρίσματα. Ήταν κουραστικά, γιατί γυρίζαμε την ταινία για δύο ολόκληρα καλοκαίρια. Κάθε μέρα ήμασταν στο σετ για 12-14 ώρες, αλλά το διασκέδαζα. Γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους και ήταν μια εμπειρία που θα την κρατώ για πάντα μέσα μου. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν πως ενώ παίζαμε μπάσκετ για τις ανάγκες της ταινίας, σταματούσαμε για κάποια ώρα και έπρεπε να κάνουμε το ίδιο αμέσως μετά, ξανά και ξανά», είχε αναφέρει.

Ακόμη και τώρα κρατά επαφή με τον Άνταμ Σάντλερ, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να τον συγχαρούν όταν κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ με την Ισπανία τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Νιώθουμε σαν οικογένεια. Για μένα δεν ήταν δύσκολο να είμαι στο πλατό κάθε μέρα. Είναι ακριβώς όπως φαίνεται στις ταινίες και ως άνθρωπος. Είναι αστείος, αγαπάει το μπάσκετ, νοιάζεται για σένα, νοιάζεται για τους φιλάθλους. Ποτέ δεν έδειξε κακό πρόσωπο, ήρθαμε πάρα πολύ κοντά», είχε δηλώσει.

Για την ώρα το μέλλον του είναι στον Παναθηναϊκό και έχει αρκετά χρόνια καριέρας στο μπάσκετ μπροστά του. Σκέφτεται όμως να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική στο μέλλον; «Δεν ξέρω. Για την ώρα εστιάζω στο μπάσκετ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν θα πω ότι δεν θα έκανα κάτι. Δεν περίμενα πριν λίγα χρόνια ότι θα έπαιζα σε ταινία και όμως συνέβη. Αν με καλούσε ο Άνταμ, θα το έκανα πάλι σίγουρα», είχε απαντήσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το απόλυτο φέτος αποχαιρέτησε από νωρίς

Ντιέγκο Αλόνσο: Αντιμέτωπος με την… κατάρα της Τούμπας σε ένα «must win» ντέρμπι δίχως ελαφρυντικά!

Τι διαφορετικό περιμένουμε από τους 14 της Σούπερ Λίγκας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Οι ομάδες «ξηλώθηκαν»: Αυτές είναι 20 πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού πρωταθλήματος

Χωρίς ματς από το 2020: Η εθνική ομάδα της Ερυθραίας δεν αγωνίζεται από φόβο μην το σκάσουν οι παίκτες!

Φαινόμενο Γκιόκερες: Έχει υψηλότερο ratio στο σκοράρισμα από Εμπαπέ, Χάαλαντ και Κέιν!

Χρήστος Τζόλης: Ένα «όπλο» στα χέρια του Γιοβάνοβιτς που είναι έτοιμο να… εκπυρσοκροτήσει!

«Κακό» το αριστερό πόδι του Ιωαννίδη; Καλύτερα να το ξανασκεφτούμε…

Χτίζει μενταλιτέ με γκολάρες και έχει τα φόντα να πάει ψηλά: Τα σημεία από το διπλό της Ελλάδας στην Ιρλανδία!

Ο Κάρμο βρήκε με την Ανγκόλα τον απαιτούμενο ρυθμό και ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη!