Ο Λούκα Ντόντσιτς αγωνίζεται με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο στα δύο τελευταία ματς των Μάβερικς με τους Κλίπερς. Τα ξημερώματα, στο Game 5 το οποίο πήρε η ομάδα του LA με 154-111, ο Μάρκους Μόρις σε μια ανύποπτη φάση πάτησε χωρίς λόγο τον αστράγαλο του Σλοβένου γκαρντ.

Ο 21χρονος άσος ρωτήθηκε μετά τον αγώνα αν θεωρεί πως το χτύπημα ήταν εκούσιο. «Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα. Ελπίζω να μην ήταν εσκεμμένο. Εσείς τι πιστεύετε; Ο καθένας έχει τις σκέψεις του για το θέμα. Αν ήταν εσκεμμένο, ήταν κάτι πολύ άσχημο», τόνισε χωρίς να χάσει το χαμόγελό του.

Ερωτηθείς αν έστω ο Μόρις τού ζήτησε συγγνώμη μετά τον αγώνα, απάντησε: «Δεν θέλω να το μιλήσω. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μού έλεγε άσχημα πράγματα, οπότε δεν θέλω να του μιλήσω. Απλά θέλω να κοιτάξω μπροστά».

Ο θύτης μέσω Twitter έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Παίζω μπάσκετ πάντα σεβόμενος τον εαυτό μου και τους άλλους παίκτες. Το να πιστεύει κάποιος πως θα προσπαθούσα να τραυματίσω κάποιον είναι τρελό για μένα. Αγωνίζομαι εδώ και 10 χρόνια απέναντι στους καλύτερους και πάντα βασίζομαι στην ηθική και τη σκληρή δουλειά», ανέφερε ο φόργουορντ των Κλίπερς.

Δείτε την επίμαχη φάση:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube