Ένας εκ των πολλών πρωταγωνιστών της Εθνική ομάδας σε αυτή τη σειρά αγώνων, ο Χρήστος Τζόλης, μετά την επικράτηση της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Σωτήρη Ταμπάκο και στάθηκε στην στήριξη που λαμβάνει αυτή η ομάδα από τον κόσμο, η οποία όπως τόνισε δεν υπήρχε τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά αναφέρθηκε και στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, λέγοντας πως η ομάδα τον έκανε περήφανο με αυτές τις δύο πολύ σημαντικές νίκες για το Nations League.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο ταλέντο που διαθέτει η Εθνική, το οποίο αποτυπώνεται τόσο στην εικόνα της όσο και στα αποτελέσματα που φέρνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζόλης:

Για το κλίμα μετά τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ: «Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση. Κάναμε περήφανο τον Τζορτζ, όπως και αυτός θα ήθελε, παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την απόδοση κόντρα στην Ιρλανδία: «Νομίζω πως η απόδοση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Στο δεύτερο, όμως, σκοράραμε και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το προβάδισμα μας. Στο τέλος κάναμε και το 2-0 και πήραμε τη νίκη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος φέρνει τεράστιο καλό στη Εθνική ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αυτή η στήριξη. Ελπίζω και στο ματς με την Αγγλία να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ».

Για την πολύ καλή εικόνα της Εθνικής: «Δεν είναι ότι δεν περίμενα την απόδοση και αυτή την ποιότητα από την ομάδα. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, όπως και στο Γουέμπλεϊ κάναμε το παιχνίδι μας και γενικά η απόδοση που έχουμε είναι πολύ καλή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube