Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, για την ενίσχυση σε επίθεση και χαφ, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε σε πολύ κρίσιμο διάστημα για τον ΠΑΟΚ και τις υποθέσεις του, επειδή είναι η στιγμή τέτοια, αφού πριν αναχωρήσει για την προετοιμασία πρέπει να κλείσει τα κενά που υπάρχουν. Από Δευτέρα-Τρίτη πρέπει να είναι καλύτερα διαμορφωμένο το ρόστερ της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας..

«Χθες παραχωρήθηκε ο τρίτος φορ της ομάδας, ο Στέφανος Τζίμας, αφού αν η Νυρεμβέργη πάρει την άνοδο, τότε θα μπει ένα πολύ μεγάλο ποσό με βάση τη ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ! Αναχώρησε ο μικρός, πάει στην ομάδα του Κλόζε, που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του παίκτη», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με ενθουσιασμό πηγαίνει στη Γερμανία, που βοηθάει πολύ τους επιθετικούς. Άρα ο ΠΑΟΚ έχει δύο φορ και δεν φαίνεται ότι σήμερα/αύριο θα υπάρξει κάποια εξέλιξη για την επίθεση, πέρα από τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επιμένει και ο Δανός είναι μόνο στη λίστα του».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση χαφ, υπογράμμισε: «Πουθενά στον ορίζοντα δεν υπάρχει ο Μεϊτέ. Τον έχουν ξεχάσει στον ΠΑΟΚ. Πολύ ψηλά δουλεύονται οι δύο επόμενες περιπτώσεις του Μίσιτς και του Ρουμάνου Μαρίν. Πιο βατή μοιάζει του Μίσιτς, πιο σύνθεση η άλλη περίπτωση, αφού πρέπει να δουλευτεί για να παραμείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι. Υπάρχει μία αισιοδοξία πως θα κλείσει ένα χαφ, όπως και για τον Κεντζιόρα και η διαφορά του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Κιέβου έχει γεφυρωθεί η διαφορά».

Ακούστε τι είπε για Κοτάρσκι και τα άλλα «ασπρόμαυρα» ζητήματα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.