Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πλζεν για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε τη συνέντευξη Τύπου του Λουτσέσκου, μαζί με τον Μπράντον Τόμας. Το απόγευμα η τελευταία προπόνηση. Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μπάμπα δεν μπορεί να παίξει. Δεν υπάρχει ενημέρωση για κάποια ζημιά, για κάποια θλάση. Υπάρχουν ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η ατάκα πηγαίνει ''μέρα με τη μέρα'' δείχνει πως δεν έχει κάτι σοβαρό, δεν υπάρχει κάποια θλάση. Τώρα τυχαίνει και εκεί στη θέση να μην έχει δηλωθεί ο Γκόμες και ο Βιεϊρίνια, εκεί πάει ο Ότο και δεξιά ο Σάστρε», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν αλλαγές. Θα μπει ο Κωνσταντέλιας, ο Καμαρά θα μπει και εκείνος στα χαφ. Περιμένουμε τον Κόλεϊ αντί του Λόβρεν. Υπάρχουν σίγουρα 3-4 αλλαγές, με τον Τόμας να είναι υποψήφιος και να είναι καλά για να ξεκινήσει», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πολύ δύσκολο ματς. Η Πλζεν είναι πολύ σφιχτή ομάδα, προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στην Τσεχία. Θα χρειαστεί μεγάλη υπομονή το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τη νίκη και δεν πρέπει να τρέξει για να σκεφτεί τα υπόλοιπα στην Ελλάδα. Αυτό είναι το κλίμα που βγαίνει από την ομάδα προς τα έξω».

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε και στις επικείμενες εξελίξεις με την κλήση του ΠΑΟΚ και του Λουτσέσκου σε απολογία, λέγοντας: «Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πως έχουμε νεύρα, να τιμωρηθούμε όταν κάνουμε κάτι. Λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως τρελός ο Λουτσέσκου, προκαλείται και αντιδράει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.