Την προεργασία εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχει ξεκινήσει ο Φρανκ Αρνεσεν, όπως είχε αποκαλύψει στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές μέρες στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ένας από τους υποψήφιους στόχους είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις και ταιριάζει στη λογική του αθλητικού διευθυντή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως γράφει οη Metrosport, ο Δανός παράγοντας έχει ταξιδέψει ήδη δύο φορές στην Κύπρο για λογαριασμό του 22χρονου άσου και μάλιστα είχε μιλήσει με τον ομόλογό του στην Ανόρθωση, Σταν Φαλξ.

Το μεγαλύτερο προσόν που φέρονται να εκτιμούν οι Θεσσαλονικείς είναι πως ο διεθνής μπακ μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο κέντρο, όπου ταιριάζει στο 3-5-2 του Τούντορ. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τους Κύπριους στον παίκτη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το μόνο που γνωρίζει είναι πως υπάρχουν σύλλογοι εκτός Κύπρου που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής του Λαΐφη ανέρχεται στις 400.000, ενώ οι σχέσεις των δύο ομάδων από τον δανεισμό του Ευθύμη Κουλούρη πριν από λίγο καιρό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.