Τα χαμόγελα επανήλθαν στον Ολυμπιακό μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο και συνεχίστηκαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε την είδηση πως ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν καλύτερα στην προπόνηση, δείχνοντας διάθεση να αφήσει πίσω του και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα τον τραυματισμό του. Η κατάσταση του Πορτογάλου εξτρέμ θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (02/10), αφού αύριο υπάρχει ρεπό, όταν θα έχουμε και νεότερα, αλλά σίγουρα είναι ενθαρρυντικό πως νιώθει ήδη καλύτερα.

Στη σημερινή προπόνηση διαπιστώθηκε πως και ο Λορέντσο Πιρόλα είναι ΟΚ και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και το επιτελείο θα κρίνει αν θα παίξει την Πέμπτη, ενώ σε αυτή συμμετείχε για πρώτη φορά το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιουσούφ Γιαζίτσι - ο οποίος μία μέρα πριν είχε γυμναστεί ατομικά στου Ρέντη.

Όσον αφορά στα επόμενα ματς με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, ο ρεπόρτερ τόνισε πως οι Πειραιώτες θα ψάξουν το απόλυτο για να ρεφάρουν τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να κάνε στη διακοπή με ηρεμία και ψυχολογία. Ανέφερε δε, πως ο Ολυμπιακός έκανε ένα βήμα μπροστά κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θα πρέπει διαρκώς να εμφανίζεται βελτιωμένος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κουπτσίδης στη Δίκη: «Η ΕΠΟ προχωράει στη σύσταση εταιρειών σεκιούριτι»

Ντέμης: «Μπήκε ο Ελ Κααμπί και ήταν σαν να έβλεπα μάθημα για το πώς πρέπει να σκοράρει ένας φορ»

Φεράντο: «Κερδίσαμε ένα ματς ‘τελικό’ για εμάς»

Παπαϊωάννου: «Τα μασκαριλίκια που είδαμε από τον διαιτητή και τον Λανουά να λέει ''μια χαρά'' δεν μας αντιπροσωπεύουν»

Σατσιάς: «Πολύ αυστηρή η αποβολή μας - Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον βαθμό»

Ντέμης: «Πρώτη φορά έπαιξε τόσο κυνικά η ΑΕΚ - Περιμένω να δω ποιος στόπερ θα αντιμετωπίσει τον Πιερό στο ψηλό παιχνίδι»

Αποβολές, νεύρα και τρία γκολ: Τα highlights από το διπλό του Πανσερραϊκού στη Λαμία

Έφυγε με το «τρίποντο» από ματς-ροντέο στη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

Δεσύλλας: «Δύσκολη η διαχείριση στον Παναθηναϊκό - Εβδομάδα με υποχρέωση για νίκες»

Τσακίρης: «Τη διαφορά στο ντέρμπι την έκανε η τακτική ανταπόκριση των εξτρέμ - Να μην πετάξει τη νίκη στο Αγρίνιο»