Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «στρατόπεδο» της «Ένωσης», τονίζοντας την ανάγκη της διόρθωσης της κατάστασης από τον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του.

«Με πολύ προβληματισμό και πίεση η ΑΕΚ. Με αναζήτηση αντίδρασης, με ανάγκη από οξυγόνο για να βγει από την εσωστρέφεια που δικαιολογημένα βρίσκεται. Να πέσουν οι τόνοι από την κριτική και τη γκρίνια.

Είναι σοκαριστικός ο αποκλεισμός που πρέπει να δουλευθεί απ' όλους και να ξεπεραστεί και να συνεχίσει η ομάδα προς τους στόχους που της έμειναν στα εγχώρια.

Έχει πολλές παγίδες το ματς, είναι και κεκλεισμένων των θυρών. Όπως και να έχει, είναι πάντα δύσκολες οι πρεμιέρες και ειδικά μετά από έναν αποκλεισμό σοκ
», είπε σε πρώτο βαθμό, για να συνεχίσει επί του αγωνιστικού:

«Θα έχει αλλαγές η 11άδα. Είναι καλό μαντάτο η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία. Ευτυχώς δεν είχε υποστεί θλάση.

Η ΑΕΚ οφείλει να ανταποκριθεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αφού θα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα ανάμεσα σε κάθε υποχρέωση.

Παράλληλα με τις μεταγραφές δουλεύεται και η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Είναι πάρα πολλοί οι παίκτες για μια διοργάνωση. Δεν θα χωράνε και θα υπάρχει και πρόβλημα στα αποδυτήρια. Δεν γίνεται να παίζουν 11 και να έχεις 30 παίκτες
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.