Stoiximan Super League

Στέλιος Μανωλάς: «Τον κύριο Αλμέιδα τον στηρίζουμε και τον υποστηρίζουμε»

Τη στήριξή του στον Ματίας Αλμέιδα διατράνωσε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος στάθηκε στα ατομικά λάθη που κόστισαν τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στην ΑΕΚ.

Σαφές μήνυμα υπέρ του Ματίας Αλμέιδα έστειλε ο Στέλιος Μανωλάς.

Ο θρύλος της ΑΕΚ προχώρησε σε σχετική ανάρτηση, υπογραμμίζοντας τη στήριξη που πρέπει να υπάρχει στο πρόσωπο του Αργεντινού τεχνικού. Στάθηκε, δε, στα ατομικά λάθη που κόστισαν στον «δικέφαλο» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ ευχήθηκε στον 50χρονο προπονητή και στην «Ένωση» καλή αρχή στο πρωτάθλημα.

«Τον κύριο Αλμέιδα τον στηρίζουμε και τον υποστηρίζουμε. Με αυτόν προπονητή η ομάδα μας κατέκτησε Νταμπλ, που η ΑΕΚ είχε να κατακτήσει από το 1978. Προσπαθησε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κατακτήσει και το περσινό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις με όχι καλή εικόνα και καλές εμφανίσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλείστουμε. Στόχος φετινός Πρωτάθλημα και κύπελλο.

Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα, αντίπαλοι ΟΦΗ και άδειες εξέδρες.

Εάν και προπονητής, δεν θα μιλήσω για τεχνικοτακτικά θέματα. Θα πω μόνο ότι όσο μέτριες και αν ήταν οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις, δεν θα είχε αποκλειστεί η ομάδα αν δεν είχαμε τόσα ατομικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα πέντε-έξι γκολ.

Καλή αρχή Κύριε Αλμέιδα σε εσένα και στην ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x