Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Κρίνει, βλέπει, ζυγίζει, αλλά δεν θα πάρει αποφάσεις εν θερμώ ο Ηλιόπουλος-Δεν έκλεισε ο κύκλος του Αλμέιδα»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις αποφάσεις που καλείται να πάρει ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Νόα.

Για το πρώτο σοκ της ΑΕΚ επί εποχής Ηλιόπουλου και το μεγαλύτερο με τον Ματίας Αλμέιδα στο τιμόνι της Ένωσης αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» επεσήμανε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ «κρίνει, βλέπει, ζυγίζει, αλλά και ότι δεν θα πάρει αποφάσεις εν θερμώ», τονίζοντας -για το τελευταίο κομμάτι- ότι πρόκειται για κάτι θετικό. «Δεν ξέρω από Δευτέρα τι θα πράξει», είπε ο Γιώργος Τσακίρης, υπογραμμίζοντας ότι είναι… αχαρτογράφητα νερά, αφού δεν έχουμε δει τον κ. Ηλιόπουλο να αντιδράει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Επίσης, τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να εκμεταλλευτεί τους αγώνες που έχει μπροστά της ώστε να αντιστρέψει το κλίμα και πως αν δεν γίνει θα είναι δύσκολο να αποφύγει το… μοιραίο ο Ματίας Αλμέιδα. Για τον τελευταίο σχολίασε ότι δεν συμφωνεί με την άποψη πως έχει κλείσει ο κύκλος του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ακούστε τι ανέφερε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ»:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x