Τα ρεκόρ είναι κάτι συνηθισμένο για τον Ρασέλ Ουέστμπρουκ, ο οποίος έφτασε στην τρίτη θέση τον Τζέισον Κιντ, ως προς τον αθλητή με τα περισσότερα triple double στο ΝΒΑ.

Για την ακρίβεια, ο Ουέστμπρουκ κόντρα στους «ιππότες», πέτυχε 23 πόντους (1/2 β, 10/17 σουτ, 2/5 τριπ), μάζεψε 19 ριμπάουντ και μοίρασε 15 ασίστ, σε περίπου 37 λεπτά συμμετοχής.

Ο ηγέτης τον Θάντερ τα έκανε όλα πάνω στο παρκέ, με αποτέλεσμα να καταγράψει το 107ο παιχνίδι στην καριέρα του που έχει διψήφιο αριθμό σε τρεις διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες. Αυτό τον ανέβασε στην 3η θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τον εμβληματικό, Τζέισον Κιντ.

Οι μοναδικοί που προπορεύονται είναι οι θρύλοι του αθλήματος, Όσκαρ Ρόμπερτσον με 174 αγώνες και Μάτζικ Τζόνσον με 138 αγώνες σε ολόκληρη την ιστορία του ΝΒΑ.

Επιπλέον, ο 30χρονος πλέι μέικερ έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της Λίγκας με τα περισσότερα παιχνίδια που έχει παραπάνω από 15 πόντους , 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ στην στατιστική του. Συνολικά έφτασε τα τέσσερα παιχνίδια με την εν’ λόγω επίδοση, ξεπερνώντας τον Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος πλέον έχει 3 αγώνες.

Οι μοναδικοί που βρίσκονται υψηλότερα στην λίστα είναι οι Όσκαρ Ρόμπερτσον με 14 αγώνες και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν με 8 παιχνίδια.

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επικράτησαν εύκολα εντός έδρας των Κλίβελαντ Καβαλίερς με σκορ 100 – 83.

Δείτε το βίντεο:











Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube