Για τις πολλές συζητήσεις που είχε με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Μιχάλη Γρηγορίου μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μίλος Στόιτσεφ τονίζοντας ότι αυτό το ενδιαφέρον τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα ενώ εξέφρασε και την πικρία του που δεν θα μπορέσει να είναι «παρών» στα ματς με τη Φενέρ.

Το sport-fm.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα σημεία των λεγομένων του:

Για το αν περίμενε ότι θα επέστρεφε ως παίκτης του Ατρόμητου ένα χρόνο μετά τους αγώνες με τη Σαράγεβο:

«Όχι, όχι σε καμία περίπτωση. Δεν περίμενα ότι ένα χρόνο μετά τα παιχνίδια Ατρόμητος-Σαράγεβο θα έπαιρνα μεταγραφή στον Ατρόμητο, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είμαι επαγγελματίας και έτσι πρέπει να τα περιμένεις όλα».

Για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα ματς με τη Φενέρ:

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τα παιχνίδια από την εξέδρα και να μην παίζεις, αλλά και να μην μπορείς να βοηθήσεις την προσπάθεια. Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό, αλλά όπως και ο κόσμος έτσι κι εγώ θα σταυρώσω τα δάχτυλά μου και εύχομαι να προκριθούμε στους ομίλους και να βοηθήσω τότε».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Σιρόκι την τελευταία αγωνιστική:

«Ήταν απλά ένα γκολ και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Απλά κάποιες στιγμές έχω γρήγορη και καλύτερη σκέψη για το πώς μπορώ να εκτελέσω».

Για τις συζητήσεις που είχε όλο αυτό το διάστημα:

«Ωωωω, πολλές συζητήσεις (γέλια). Μίλησα πολλές φορές και με τον Γιάννη Αγγελόπουλο και με τον προπονητή, τον Μιχάλη Γρηγορίου. Αυτό το ενδιαφέρον ήταν που με έπεισε να έρθω στην ομάδα. Μίλησα και με παίκτες που έχουν εμπειρία από την Ελλάδα όπως ο Μιλοσάβλιεφ και όλοι μου είπαν τα καλύτερα για να έρθω».

Μετά το τέλος της τυπικής συνέντευξης Τύπου ακολούθησαν «πηγαδάκια», με τον παίκτη να δείχνει «τρακαρισμένος» από το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά η ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του μίνι-σίριαλ της μεταγραφής του.

Παράλληλα, είπε τις πρώτες λέξεις που έμαθε στα ελληνικά οι οποίες φυσικά ήταν βρισιές ενώ μας αποκάλυψε ότι έχει έναν Έλληνα φίλο, τον Νίκο Κουνενάκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Κάνσας Σίτι.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον προπονητή που τον εμπιστεύτηκε πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στον Ερυθρό Αστέρα, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που του έδωσε φανέλα σε ηλικία 17 ετών. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν συνεργάστηκε πολύ μαζί του καθώς ο «Ντούσκο» έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα και όχι με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο κόσμος της ομάδας τον έδιωξε λέγοντάς του «να φύγει», όπερ και εγένετο.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube