Η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την Φενέρμπαχτσε, έχει αρχίσει να επιφέρει το αναμενόμενο… ντόμινο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πρώτο… θύμα του, δεν αποκλείεται να είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς η τουρκική ομάδα, έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον προπονητή της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Τα χρήματα που προσφέρονται στον προπονητή των «πράσινων» είναι σχεδόν διπλάσια για κάθε χρόνο συμβολαίου, όμως ο λιθουανός τεχνικός, περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, καθώς οι «μπλαουγκράνα», φαίνεται πως είναι η προτεραιότητά του.

Τι γίνεται όμως με την Ζαλγκίρις Κάουνας και πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με τον «Σάρας»; Σύμφωνα με τον έγκυρο στα θέματα της ομάδας ρεπόρτερ, Ντονάτας Ούρμπονας, η διοίκηση της ομάδας δεν είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του και δεν έχει καν στο μυαλό εναλλακτικό πλάνο. Ποντάρει πολλά στην παραμονή του Γιασικεβίτσιους και οι διοικούντες της περιμένουν τις εξελίξεις και τις αποφάσεις του με μεγάλη αγωνία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube