Αισιόδοξοι πως από εδώ και πέρα ο Ατρόμητος θα έχει μόνο επιτυχίες, είναι τόσο ο Γιώργος Σπανός, όσο και ο Γιώργος Παράσχος. Ο τελευταίος ανέλαβε και επίσημα τα ηνία του συλλόγου, από την Δευτέρα, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στη Nova, όπως και «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

«Επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, πολύ ευχάριστο για μένα, γιατί τα καλύτερα προπονητικά μου χρόνια τα πέρασα εδώ, όπου είχα και τη μεγαλύτερη διάρκεια. Μετά από περίπου έξι χρόνια επανέρχομαι στην ομάδα που γνώρισα μόνο επιτυχίες και τίποτα άλλο.

Περάσαμε πολλά καλά χρόνια με τον Γιώργο (σ.σ. Σπανό), η εκτίμηση είναι αμοιβαία. Από τη στιγμή που μου έκανε την πρόταση ήταν αδύνατο να μη δεχθώ. Η συνεργασία που είχαμε ήταν πάρα πολύ καλή και επειδή αυτός ο σύλλογος έχει ανέβει πάρα πολλά σκαλοπάτια και είναι από τις λίγες ομάδες στην Α' εθνική που λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο, θεώρησα σωστό να έρθω και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού:

«Δεν είναι στη φιλοσοφία της ομάδας να αλλάζει τόσους προπονητές αλλά δυστυχώς τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζεις. Φέτος η ομάδα αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα από τη μέση της χρονιάς και μετά, εδώ και οκτώ αγωνιστικές έχουμε πετύχει μόνο ένα γκολ και μία νίκη, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε την αντικατάσταση του Κου Αναστόπουλου και να ξεκινήσουμε συνεργασία με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο Ατρόμητος πιστεύω πως έχει πάρα πολύ καλό υλικό. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να ανυψώσουμε το ηθικό της ομάδας, να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και θεωρώ πως με τη δουλειά που θα κάνει ο Κος Παράσχος μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα βρουν τον τρόπο να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. Του έχω εμπιστοσύνη, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, ξέρω τις ικανότητές του, ξέρει να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και πιστεύω πως παρόλο η χρονιά μέχρι στιγμής έχει πάει άσχημα, είμαστε μέσα στο στόχο μας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια, ούτως ώστε να μπούμε στα πλέι οφ και να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR: Τελειώνει ο Μακελελέ, πάει για Γιαννίκη!

Αθανασίου: «Μεγάλη απώλεια ο Ιωαννίδης - Ξεκάθαρη στήριξη και πίστωση χρόνου στον Αλόνσο»

Πλήγμα με Ιωαννίδη: Χάνει Εθνική και Τσέλσι, εκτός τρεις εβδομάδες

Δεν πάει Σερβία ο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων

Κετσετζόγλου: «Πέναλτι στον Περέιρα και αποβολή-Το καλύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο»

Footmercato: «Πρώτη νίκη με στιλ για τον Μακελελέ επί της ομάδας του Βαλμπουενά»

Σαββόπουλος: «Υπάρχει διαφορά με Μορόν – Ο Άρης πρέπει να πάρει σκορ και από τους πλάγιους επιθετικούς»

Τσορμπατζόγλου: «Πρωτοφανείς οι δηλώσεις του Λουτσέσκου, όμως έχει ξεχωριστή σχέση με Σαββίδη»

Δεσύλλας: «Συνολικά καλύτερος ο Παναθηναϊκός αλλά πάλι δεν πήρε ντέρμπι-Δεν προκύπτει θέμα Αλόνσο αυτή τη στιγμή»

Σταματέλος: «Μπορούσε ο Ολυμπιακός, με την εικόνα που είχε στο β’ μέρος, να πάρει κάτι παραπάνω»