Ασταμάτητος ήταν ο Ντέμιαν Λίλαρντ τα ξημερώματα για λογαριασμό των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, καθώς «εκτέλεσε» με 41 πόντους τους Ορλάντο Μάτζικ στο «Moda Center», που συνδυάστηκε με ρεκόρ εύστοχων τριπόντων στην ιστορία της ομάδας.

Ο 28χρονος σταρ των Μπλέιζερς πέτυχε 10 τρίποντα από τις συνολικά 15 προσπάθειες που επιχείρησε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που τοποθέτησε το όνομά του στην ιστορία της ομάδας, με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε αγώνα.

Ο ηγέτης των «λεπίδων» έγινε ο τέταρτος αθλητής στις τελευταίες πέντε σεζόν, που έχει 10 εύστοχα τρίποντα σε τρεις περιόδους. Οι υπόλοιποι παίκτες της σχετικής λίστας είναι οι Στεφ Κάρι (5 φορές), Κλέι Τόμσον (3 φορές) και Κέμπα Γουόκερ.

Οι Μπλέιζερς επικράτησαν 115 – 112 των Ορλάντο Μάτζικ, με τον Λίλαρντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 41 πόντους (5/7 β, 13/22 σουτ, 10/15 τριπ,), 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, σε 37 λεπτά που αγωνίστηκε. Από την πλευρά των Μάτζικ, ο Νίκολα Βούτσεβιτς πέτυχε 20 πόντους (2/2 β, 8/12 σουτ, 2/2 τριπ), μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, στα περίπου 28 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ.

Δείτε το βίντεο:








Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube