Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη στο «Μελίνα Μερκούρη» τη βελγική Μένεν στη ρεβάνς των προημιτελικών της διοργάνωσης, έχοντας ως «προίκα» το 3-1 σετ της πρώτης αναμέτρησης πριν δύο εβδομάδες στις Κάτω Χώρες και με ήττα 3-2 σετ στη χειρότερη προκρίνονται στην τετράδα της διοργάνωσης.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε πως: «Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών για τη χθεσινή νίκη. Τώρα είναι η σειρά μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς του Challenge Cup και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο.

Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να πανηγυρίσουμε μαζί και να τους αφιερώσουμε τη νίκη, για την οποία σίγουρα θα μας βοηθήσουν και αυτοί, από την πλευρά τους. Όλα τα παιχνίδια έχουν δύσκολες στιγμές και για αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε πως: «Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό με τη Μένεν. Μετά το 3-1 σετ στο Βέλγιο, έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα, αλλά θέλουμε μια "καθαρή" νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι, αλλά με την υποστήριξη των οπαδών μας θα έχουμε μια επιπλέον ώθηση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube